De praktijk – Vaassen

De praktijk

Vaadent tandartsenpraktijk is een moderne allround tandartsenpraktijk. Bij ons staat de zorg voor de patiënt met aandacht voor het gebit en de mens centraal. Daarom willen wij altijd helder krijgen wat u belangrijk vindt om bij tandheelkundige problemen samen met u de beste oplossing te vinden. Luisteren en duidelijk informeren hoort daar uiteraard bij!

Bij Vaadent tandartsenpraktijk kunt u voor nagenoeg alle behandelingen terecht, waaronder:

Voor implantologische behandelingen werken wij nauw samen met de NVOI erkende implantoloog dr. F.L. Guljé uit Apeldoorn. Na de plaatsing van de implantaten wordt de kroon of brug daarop weer door onze tandarts in Vaassen verzorgd.

Voor het plaatsen van protheses (kunstgebitten), al dan niet op implantaten verwijzen wij u graag door naar tandprotheticus Chris van Woudenberg die in Apeldoorn een tandprothetische praktijk heeft en met wie wij al jaren nauw samenwerken. Eventueel kunt u hiervoor ook bij onze tandarts in Vaassen terecht. Uw tandarts overlegt in ieder geval tijdens een consult over de beste oplossing met u.

Verder werken wij samen met gespecialiseerde tandtechnische laboratoria waar wij o.a. kronen en bruggen voor onze patiënten laten maken. Daarnaast onderhouden wij goede contacten met tandarts-specialisten (kaakchirurgen, orthodontisten, parodontologen en endodontologen) in de regio om u zo nodig spoedig te kunnen doorverwijzen.

Praktijkruimtes en apparatuur

Wij beschikken over vier ruime, moderne en volledig uitgeruste behandelkamers en een aangename wachtruimte. Wij hebben een eigen OPG apparaat voor overzichtsröntgenfoto’s in huis en een operatiemicroscoop om ook de kleinste details goed te kunnen zien. Verder werken wij met een digitale mondscanner wat het ‘happen’ voor afdrukken in veel gevallen overbodig maakt.  Daarnaast hebben wij een sterilisatiekamer met moderne reinigings-, desinfectie- en sterilisatieapparatuur. Daarmee zorgen wij voor de hygiëne en veiligheid van de tijdens de behandelingen gebruikte instrumenten. Ook voor het overige hebben wij hygiëne en patiëntveiligheid hoog in het vaandel staan. Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk.

Wilt u meer weten over onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.