Praktische zaken – Vaassen

Praktische zaken

Vaadent tandartsenpraktijk neemt nog nieuwe patiënten uit Vaassen en omstreken aan.

Wij verwachten van onze patiënten dat zij zich samen met ons voor een gezonde mond inzetten, onze praktijk regelmatig voor periodiek onderzoek bezoeken en de adviezen met betrekking tot preventie en zelfzorg opvolgen. Verder verwachten wij van onze patiënten dat zij zich aan de regels met betrekking tot het maken, wijzigen en annuleren van afspraken en onze betalingsvoorwaarden houden.

Indien u zich in het hiervoor geschetste beeld van onze patiënten kunt vinden nodigen wij u uit om ons te bellen of bij ons langs te komen. Een van onze assistentes zal dan uw gegevens noteren en een afspraak voor een intake met u maken. De tandarts voert dan een periodiek onderzoek bij u uit en besluit mede naar aanleiding daarvan om al dan niet nieuwe röntgenfoto’s van uw gebit te maken. Aan dit eerste bezoek zijn dus al kosten verbonden. Na afloop van de intake afspraak besluit de tandarts in overleg met u tot uw definitieve inschrijving als patiënt van Vaadent tandartsenpraktijk.

Mocht u mede naar aanleiding van een pijnklacht of een urgente behandelnoodzaak van tandarts willen veranderen dan verzoeken wij u zich daarvoor toch eerst tot uw huidige tandarts dan wel (buiten diens bereikbaarheid) tot diens spoeddienst te wenden. Wij zullen de verantwoordelijkheid voor de behandeling van pijnklachten en spoedeisende behandelingen pas overnemen nadat de hiervoor beschreven intake procedure is doorlopen en wij u definitief als patiënt hebben ingeschreven.

Wij danken voor uw belangstelling, rekenen op uw begrip voor de hiervoor geschetste procedure en zien er naar uit u in de toekomst als patiënt van Vaadent tandartsenpraktijk te mogen begroeten!