Orthodontie – Vaassen

Orthodontie

Bij Vaadent tandartsenpraktijk kunt u ook voor orthodontie (beugelbehandelingen) voor kinderen en volwassenen terecht. Zo kunnen scheef staande tanden rechtgezet worden en ook andere gebitsproblemen opgelost worden.

Tandarts drs. C.W. (Connie) Strohm-Krikke is geen orthodontist, maar heeft zich naast haar algemene tandheelkundige praktijk sinds 2000 verder toegelegd op orthodontische behandelingen. Zij houdt haar kennis en kunde door regelmatige cursussen en intercollegiaal overleg goed bij. Daardoor en door haar jarenlange ervaring met orthodontische behandelingen in haar praktijk is zij in staat u over het nut en de eventuele noodzaak van een beugelbehandeling te adviseren. Zij kan veel beugelbehandelingen met losse en vaste apparatuur bij Vaadent tandartsenpraktijk in Vaassen uitvoeren. Waar nodig werkt tandarts Strohm-Krikke met orthodontisten samen en bij complexe problemen, die de behandeling door een specialist vereisen, verwijst zij de patiënten naar een orthodontist door, uiteraard ook op wens van de patiënt.

Tandarts Strohm-Krikke adviseert en behandelt naast patiënten van Vaadent tandartsenpraktijk ook patiënten van andere tandartspraktijken met en zonder doorverwijzing door hun eigen tandarts. Bij kinderen is het heel belangrijk om vroegtijdig voor een eerste inschatting langs te komen, uiterlijk als zij 10 jaar oud zijn. Wacht beslist niet af totdat alle tanden zijn gewisseld, want soms is het beter al eerder met een behandeling te starten of in ieder geval alvast advies in te winnen. Maar ook als uw kind al ouder is of u zich als volwassene wilt laten behandelen kunt u altijd een afspraak maken.

Kortom: Maak gerust een afspraak voor een eerste inschatting en om vragen over het gebit van uw kind of uw eigen gebit aan haar te stellen en de mogelijkheden van orthodontie te leren kennen.

Algemene informatie over beugels en orthodontie vindt u ook in de informatiefolder, onder mondgezondheid en op www.allesoverhetgebit.nl.