Spoedeisende hulp – Vaassen

Spoedeisende hulp

Tijdens onze openingstijden kunt u ons bij acute pijn of andere spoedgevallen bellen (0578-576485) of persoonlijk langskomen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk helpen.

Bij pijnklachten en acute problemen kunnen wij u vaak nog op dezelfde dag inplannen, mits u ons voor 10:00 uur hierover belt. Mocht een behandeling op dezelfde dag niet meer mogelijk zijn, dan kunt u meestal op de volgende werkdag terecht. Voor het inplannen van de behandeling van pijnklachten is het dus belangrijk, dat u ons zo vroeg mogelijk belt.

Houdt u er wel rekening mee dat wij eerder afgesproken behandelingen van andere patiënten alleen uitstellen indien uw noodgeval zo urgent is dat u meteen geholpen moet worden. In alle andere gevallen, ook bij pijnklachten, maken wij een afspraak op het eerstvolgend vrije moment in de agenda.

Buiten onze openingstijden kunt u bij ernstige pijnklachten, nabloedingen en trauma’s (tandletsel) terecht bij de dienstdoende tandarts in de regio Apeldoorn – Vaassen . Daarvoor belt u eerst met de spoeddienstlijn: 055-366 30 43. U hoort dan op welk telefoon­nummer u de dienstdoende tandarts kunt bereiken.

In het weekend houdt de dienstdoende tandarts daarnaast ook weekendspreekuur. Ook hiervoor belt u altijd eerst de spoeddienstlijn 055-366 30 43.

Voor de avond- en nacht- of weekenddienst gelden de volgende voorwaarden:
– U moet zich altijd legitimeren.
– U moet direct afrekenen (en meestal contant betalen).
– Voor behandelingen na 18:00 uur, ’s nachts en in het weekend betaalt u tevens een toeslag.

Vraagt u zich af of er sprake is van spoed of denkt u dat behandeling misschien kan wachten tot de eerstvolgende werkdag? Bel ons (tijdens openingstijden) of de dienstdoende tandarts (via de spoeddienstlijn) om dit te bespreken. Enkele voorbeelden en algemene tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of in uw mond vindt u in de informatie over mondgezondheid en op www.allesoverhetgebit.nl.